in ,

To αγόρι από τη Ρωσία που περιγράφει με λεπτομέρειες την προηγούμενη ζωή του στον πλανήτη Άρη

Ο Boriska λέγεται πως έχει πολύ ανώτερες γλωσσικές δεξιότητες και μοναδική μνήμη. Η μητέρα του Boriska μίλησε στο Pravada Report σε συνέντευξή της, για το ταλέντο και τις καταπληκτικές δεξιότητες του γιου της…

To αγόρι από τη Ρωσία που περιγράφει με λεπτομέρειες την προηγούμενη ζωή του στον πλανήτη Άρη

Υπάρχει περίπτωση η ψυχή του ανθρώπου να συνεχίζει να υπάρχει και μετά το θάνατο του σώματος; Πρόκειται για ένα ερώτημα που συνδέει την επιστήμη, με τη φιλοσοφία, με τη θεολογία, με τα X-Files. Κι όμως, σήμερα υπάρχουν παραδείγματα ανθρώπων που έχουν αναφέρει μια εμπειρία που έζησαν σε προηγούμενη ζωή.

Πρόκειται ένα δείγμα ανθρώπων που στην πλειοψηφία τους είναι παιδιά, τα οποία έχουν περιγράψει γεγονότα και εμπειρίες της περασμένης τους ζωής με εκτεταμένες, λεπτομερείς αφηγήσεις. Αρκετές περιπτώσεις παιδιών που αναφέρουν εμπειρίες προηγούμενης ζωής, έχει ερευνήσει ο καθηγητής ψυχολογίας του πανεπιστημίου της Virginia, Jim Tucker.

Όμως τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την περίπτωση του μικρού Boriska, o οποίος έχει περιγράψει με εντυπωσιακές λεπτομέρειες ότι στην προηγούμενη ζωή του έζησε στον πλανήτη Άρη.

Ποιος είναι ο «Boriska»

russian-kid-from-mars

Ο μικρός Boris Kipriyanovich ξεκίνησε να μιλάει σε ηλικία 4 μηνών και πολύ σύντομα μπορούσε να προφέρει ολοκληρωμένες λέξεις. Σε ηλικία 8 μηνών μπορούσε να μιλάει με προτάσεις και ενάμιση χρόνο αργότερα, μπορούσε να διαβάζει. Όταν έγινε 3 ετών, μπορούσε με άνεση να ονομάσει όλους τους πλανήτες του ηλιακού συστήματος, τους γαλαξίες και πολλά ακόμα αστρονομικά φαινόμενα. Κανένα παιδί δεν μπορούσε να συγκριθεί με τον Boriska.

H ζωή (;) του Boriska στον πλανήτη Άρη

watermars

Το 2007, σε ηλικία 11 ετών, ο Boriska μίλησε στη δημοσιογράφο του Project Camelot, Kerry Cassidy. Μεταξύ πολλών άλλων, είπε και τα παρακάτω:
«Οι Άνθρωποι από τον Άρη ταξίδεψαν σε πολλούς γαλαξίες και διαπλανητικά συστήματα ώσπου να φτάσουν…»

«Τα πλοία χρησιμοποιούσαν ενέργεια πλάσματος και ιονική ενέργεια. Όταν χρησιμοποιούσαν πετρέλαιο, έμενα γρήγορα από καύσιμα. Παρ`όλα αυτά, οι μηχανές ήταν πολύ δυνατές.»

«Υπήρχαν πλοία τριγωνικού σχήματος, που έμοιαζαν με αεροπλάνα. To σχήμα τους θύμιζε σταγόνα.»
«Δεν έχουν όλα τα πλοία την ίδια κατασκευή. Τα πλοία που κινούνται με πλάσμα, μπορούσαν να ταξιδέψουν με υψηλές ταχύτητες μόνο μέσα στο Ηλιακό Σύστημα. Τα πλοία που είχαν σχήμα σταγόνας, μπορούσαν να κουβαλούν άλλα πλοία.»

«Κάθε φυλή είχε την δική της τεχνολογία και τις δικές της καινοτομίες. Για παράδειγμα, αν εμείς είχαμε μηχανές που κινούνταν με πλάσμα και ιονική ενέργεια, άλλοι είχαν μηχανές που κινούνταν με διαφορετικού τύπου καύσιμο.»

Για την τηλέ-μεταφορά

boriska

«Δεν μπορώ να το περιγράψω ακριβώς, δεν το θυμάμαι. Είναι σαν να ανοίγει ένα σημείο όπου ο χρόνος επιταχύνεται. Ανοίγει σε ένα σημείο και σε μερικά δευτερόλεπτα ή λεπτά, μπορεί να σε στείλει σε ένα διαφορετικό σημείο του διαστήματος

Επίσης, στην παρακάτω συνέντευξη, ο Boriska μίλησε για «ανθρώπους από άλλους πλανήτες» για «διαπλανητικές συνεργασίες», πολέμους αλλά και «ανθρώπους που ζουν ακόμα, στο εσωτερικό του πλανήτη Άρη, αναπνέοντας διοξείδιο του άνθρακα»

Πού βρίσκεται η αλήθεια;

Τώρα θα σκεφτείς, γιατί να μην είναι όλα αυτά, αποκυήματα της ζωηρής φαντασίας ενός πολύ έξυπνου παιδιού; Οι παρακάτω πληροφορίες δείχνουν πως μάλλον δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο…

Για το νερό και την ύπαρξη ζωής:

crater

Σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, η NASA είχε αποκαλύψει πως ο πλανήτης Άρης περιέχει σοβαρές ενδείξεις ζωής, όπως ποτάμια με νερό.

Ο 5 φορές αστροναύτης και διευθυντής επιστημονικών αποστολών της NASA John Grunsfeld έχει δηλώσει:

«Όσο παρατηρούμε τον Άρη, τόσο περισσότερες πληροφορίες λαμβάνουμε, που δείχνουν πόσο εντυπωσιακός πλανήτης είναι. Από το Curiosity Rover γνωρίζουμε πως ο Άρης κάποτε έμοιαζε πολύ με τη γη, με μεγάλες θάλασσες με αλατούχο νερό, με λίμνες δροσερού νερού, με χιονισμένες βουνοκορφές και βροχές όπως αυτές που συμβαίνουν σήμερα στη γη. Κάτι συνέβη στον Άρη και έχασε το νερό του.»

Για τις πολεμικές συγκρούσεις:

Σύμφων με διδάκτορα Φυσικής John Brandenburg, η ζωή στον πλανήτη Άρη εξαφανίστηκε ύστερα από πυρηνικό πόλεμο. Θεωρεί ότι μια σειρά φυλών από την αρχαία ιστορία ευθύνονται γι`αυτόν τον πόλεμο και πως η σημερινή υφή και το χρώμα της επιφάνειας του πλανήτη, οφείλονται σε «μεικτές πυρηνικές σχάσεις» που προκάλεσαν πυρηνικό όλεθρο στον πλανήτη.

Για το εσωτερικό του πλανήτη Άρη και τα «πλοία»

planet-mars

Ο καθηγητής αστρονομίας και συγγραφέας Richard Dolan έχει γράψει:

«Μπορώ να σας πως ότι οι κάμερες του σκάφους Voyager δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τις δομές που βρίσκονται κάτω από την επιφάνεια του Άρη. Μπορώ επίσης να σας πως ότι υπάρχουν μηχανές στην επιφάνεια του Άρη και κάτω από την επιφάνεια του Άρη, που μπορείς να δεις, να επισημάνεις λεπτομέρειες, να εντοπίσεις τις τοποθεσίες τους και να αναγνωρίσεις τα χαρακτηριστικά τους

apocalypsejohn.com

Η ωμή απάντηση μιας γυναίκας για τις μαμάδες που μένουν στο σπίτι και δεν δουλεύουν.

34 Αστείες Φωτογραφίες που είδαμε στο ελληνικό διαδίκτυο!