in

Πείτε αντίο στην Οσμή στη Μασχάλη με αυτές τις Αποτελεσματικές Θεραπείες!!

Η υπερβολική εφίδρωση και οσμή στη μασχάλη είναι κάτι που ο καθένας θέλει να αποτρέψει. Δεν είναι μόνο ότι είναι ενοχλητικό, είναι και πολύ δύσκολο να τεθεί υπό έλεγχο.

Σε περίπτωση που δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε χημικά προϊόντα του εμπορίου, τα οποία πολλές φορές δεν έχουν και τα αποτελέσματα που “υπόσχονται”, ή εάν δεν είστε ικανοποιημένοι από τα αποσμητικά και αντιιδρωτικά που έχετε ήδη δοκιμάσει, εξετάστε τις ακόλουθες πολύ αποτελεσματικές φυσικές θεραπείες που μπορούν να σας βοηθήσουν να εξαλείψετε τη δυσάρεστη οσμή του ιδρώτα στις μασχάλες.ΛεμόνιΛεμόνι

Λεμόνι

Χάρης της ικανότητά του να εξισορροπήσει το επίπεδο pH του δέρματος, αυτό το εσπεριδοειδές μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο όταν πρόκειται για την εξάλειψη της οσμή στη μασχάλη. Μια φέτα λεμόνι για τη μασχάλη σας, αφήστε το να δράσει για δεκαπέντε λεπτά, και να σας χαρίσει φρεσκάδα για όλη την ημέρα. Λεμόνι μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την αφαίρεση οσμών στο σπίτι.

Μηλόξυδο

Σε ένα μπουκάλι ψεκασμού ανακατεύουμε λίγο νερό, ξίδι μηλίτη μήλων και λίγο χυμό λεμονιού. Ψεκάστε το διάλυμα αυτό κάτω από τα χέρια σας πριν το ντύσιμο το πρωί.

Μην διστάσετε να μεταφέρετε το μπουκάλι και στο χώρο εργασίας σας σε περίπτωση που χρειαστεί να το εφαρμόσετε ξανά. Αυτό το σπρέι είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό στην εξάλειψη των βακτηρίων που είναι υπεύθυνα για τις δυσάρεστες οσμές.

Έλαιο από δέντρο τσαγιού

Διάφορα προβλήματα του δέρματος, συμπεριλαμβανομένης της δυσάρεστης οσμής, μπορούν να λυθούν με τη βοήθεια αυτού του απαλού φυσικού ελαίου. Είναι γνωστό για τις αντιβακτηριδιακές και αντιμυκητιακές του ιδιότητες. Φτιάξτε ένα μείγμα από λίγες σταγόνες του ελαίου από δέντρο τσαγιού και λίγο φυσικό ροδόνερο και στη συνέχεια ψεκάστε το πάνω στην περιοχή της μασχάλης.

Αλκοόλ

Επιλέξτε άοσμη αλκοόλη, όπως βότκα, προκειμένου να αποφευχθεί η μυρωδιά από το ίδιο το αλκοόλ. Ψεκάστε λίγο αλκοόλ κάτω από τα χέρια σας και θα αφαιρέσετε τη μυρωδιά και τα βακτηρίδια αμέσως. Φυσικά, πρέπει να το χρησιμοποιήσετε πριν ντυθείτε.

Υπεροξείδιο του υδρογόνου (οξυζενέ)

Εκτός από τα πολυάριθμα οφέλη που παρέχει, το υπεροξείδιο του υδρογόνου είναι επίσης ένας καταπληκτικός τρόπος για να εξαλειφθεί η οσμή στη μασχάλη. Απλά συνδυάστε το οξυζενέ με νερό ή φυσικό ροδόνερο και ψεκάστε το στις μασχάλες σας.

Μαγειρική σόδα

Αν λάβουμε υπόψη το γεγονός ότι η μαγειρική σόδα χρησιμοποιείται για την αφαίρεση των οσμών στο ψυγείο ή το πλυντήριο, δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι μπορεί να σας βοηθήσει να εξαλείψετε την οσμή και στις μασχάλες σας. Ανακατέψτε λίγη ποσότητα μαγειρικής σόδας με λίγο καλαμποκάλευρο και εφαρμόστε αυτό το μείγμα στην περιοχή της μασχάλης για να διατηρήσετε το δέρμα σας ξηρό και φρέσκο όλη την ημέρα. Χρησιμοποιήστε το κυρίως πριν να ντυθείτε το πρωί.

Διακοπή Ξύρισμα

Αν και μπορεί να μην φαίνονται ελκυστικά, οι τρίχες του σώματος παίζει σημαντικό ρόλο για το σώμα σας, διότι απορροφά την υγρασία που κάνει καλό στα βακτηρίδια για τον πολλαπλασιασμό τους και την οσμή στη μασχάλη.

Το ξύρισμα στην μασχάλη δημιουργεί μια σειρά από θέματα όπως τον ερεθισμό του δέρματος, επειδή το ξυράφι με αυτόν το τρόπο ευνοεί τα βακτήρια να αναπτυχθούν. Οι αποτριχωτικές κρέμες, κρέμες και άλλα λοσιόν, επίσης ερεθίζουν το δέρμα και δίνουν λίγο πολύ το ίδιο αποτέλεσμα με τα ξυράφια.

Το αμαρτωλó Ελληνικó χωριó όπου οι άντρες συζούσαν με σύζuγο και ερωμένη

Η κολλητή μου τα είχε με τον άντρα μου. Την εκδικήθηκα στο γάμο της, αντί για λεφτά είχα κάτι άλλο στο φάκελο