in

Νίκος Παπαναστασίου: Ζει μόνος και απομονωμένος, μετά την τραγική απώλεια της κόρης του

Ο Νίκος Παπαναστασίου αποτέλεσε ένας από τους μεγάλους Έλληνες ηθοποιούς, οι οποίοι ασχολήθηκαν με τις κωμωδίες. Ο γνωστός ηθοποιός αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για το θέμα της κόρης του, η οποία δεν είχε ευτυχές τέλος, λογω αυτο χειρίας.

«Υπερκατανάλωσε τα χάπια που μας είχε δώσει ο γιατρός για την πάθησή της (βουλιμία). Κατά τις δώδεκα και μισή τη νύχτα, η πρώην σύζυγός μου άκουσε ένα θόρυβο. Άκουσαν να πέφτει η Εύα και όταν μπήκαν την είδαν να σπαρταράει στο πάτωμα», είχε πει σε συνέντευξή του, ο Έλληνας ηθοποιός.

Ερώτηση δημοσιογράφου: Μεσολάβησε μεγάλο χρονικό διάστημα;

Νίκος Παπαναστασίου – Απάντηση: «Η Εύα πήγε στο δωμάτιό της στις πέντε το απόγευμα και άρχισε την “τελετή”. Πήρε μεγάλη ποσότητα χαπιών και δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό η πρώην σύζυγός μου που ήταν στο διπλανό δωμάτιο και διάβαζε το μικρό μας γιο. Σκεφτείτε πόση ώρα πάλευε ο οργανισμός της. Όταν με φωνάξανε και πήγα στο σπίτι, μετά από δέκα λεπτά ήρθε το ασθενοφόρο. Τέσσερις ώρες στο Ασκληπιείο Βούλας βρίσκονταν από πάνω της δεκαπέντε γιατροί. Αν την προλαβαίναμε στην αρχή, θα της κάναμε μια πλύση στομάχου και θα σωνόταν το κορίτσι μας. Πήγε η κορούλα μου τσάμπα και βερεσέ».

Για τη Νευτρική βουλιμία που έπασχε, η κόρη του, ο Νίκος Παπαναστασίου, τόνισε:

«Το μεσημέρι της Κυριακής που έγινε το κακό με είχε πάρει τηλέφωνο η Εύα και μιλήσαμε. Την άκουσα να μου μιλάει σαν μη συμβαίνει τίποτα. Ήταν βουλιμική τα τελευταία τρία χρόνια, ήταν κανονική όμως στα κιλά της και πρόσεχε τον εαυτό της. Ήταν μια πάθηση την οποία θα ξεπερνούσε, γι’ αυτό και οι γιατροί τής είχαν δώσει κάτι χάπια».

Ερώτηση δημοσιογράφου: Ακολουθούσε τη φαρμακευτική αγωγή;

Νίκος Παπαναστασίου – Απάντηση: «Δυστυχώς, δεν έπαιρνε τα φάρμακά της εδώ και πέντε μήνες. Ήταν μια χαρά, όμως, το παιδί. Όταν πήγα στο γιατρό, θύμωσε που είχε σταματήσει τα χάπια και μας τα ξανάδωσε. Ήταν εσωστρεφής, κλεισμένη στον εαυτό της».

Ερώτηση δημοσιογράφου: Είχατε αντιληφθεί κάτι στη συμπεριφορά της;

Νίκος Παπαναστασίου – Απάντηση: «Τελευταία κάτι δεν πήγαινε καλά, ήταν πολύ ευαίσθητη. Έχουμε χωρίσει εδώ και δέκα χρόνια με τη μητέρα της, την Κατερίνα, αλλά το έβλεπα τακτικότατα το παιδί. Δεν φαντάστηκα ποτέ ότι θα έκανε τέτοιο πράγμα. Το έκανε συχνά η Εύα να κλείνεται για πολλές ώρες στο δωμάτιό της. Ήταν εσωστρεφής η Εύα, όπως και η μητέρα της».

Νίκος Παπαναστασίου: Τι σκέφτεται να κάνει για το άλλο το παιδί του

«Έχω τον Αλέξανδρό μου και πρέπει να είμαι δυνατός για να αντιμετωπίσω όλα αυτά τα προβλήματα. Πρέπει να ζήσω για να στηρίξω με τη μανούλα του το γιο μας. Όταν μπήκα στο σπίτι κρατούσε τη μάνα του αγκαλιά και σπαρτάραγε το παιδί».

Νίκος Παπαναστασίου: Τι κάνει σήμερα

Ο Νίκος Παπαναστασίου ζει στο χωριό Αγοριανή, του νομού Φωκίδας, ενώ για τη ζωή του στο χωριό αναφέρει: «Δεν την έχω νιώσει τη μοναξιά στο χωριό. Είναι τόσο μαγευτικά που είμαι γεμάτος. Μου λείπει το θέατρο και ο κινηματόγραφος, όπως λείπει σε όλους τους ηθοποιούς. Στο θέατρο κάτι θα κάνω. Το αγαπάω το θέατρο.

Το κτήμα είναι δικό μου, δεν κατάγομαι από εδώ. Μου είχε πει ένας φίλος μου πριν 15 χρόνια πως το πουλάνε. Όταν το είδα το πήρα αμέσως. Έχω πάρει σύνταξη. Είμαι ευτυχισμένος εδώ. Οι κάτοικοι εδώ είναι καταληκτικοί. Η απομόνωση μερικές φορές είναι γοητευτική. Μερικές φορές σκληρή. Δε μου λείπει τίποτα εδώ. Δεν φοβάμαι τον θάνατο. Έχω εξοικειωθεί.

Ό,τι πιο τραγικό μπορεί να συμβεί στη ζωή ενός πατέρα είναι αυτό. Να χάσει το παιδί του».

via

15 Αστείες Φωτογραφίες θα σας κάνουν να γελάσετε σίγουρα!

Δέκα σημάδια ότι δεν είναι έτοιμος για σχέση