in

Μικρούτσικος: «Έσπασε» μιλώντας για τη σύντροφό του – «Δούλευε καθαρίστρια για να με συντηρήσει»

«Βράδυ να δουλεύει στην Ομόνοια 12 με 6 για να φάμε ένα μακαρόνι» είπε στον τηλεοπτικό αέρα

Με μεγάλη συναισθηματική φόρτιση μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τη σύντροφό του, στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2».

Ο παρουσιαστής έκανε μια αναφορά στην Έλενα Μαστραγγελή και τη δύσκολη περίοδο που πέρασε ο ίδιος με τα οικονομικά του, οπότε και εκείνη του στάθηκε.

Όταν η Κατερίνα Ζαρίφη αναφέρθηκε στα δέκα χρόνια που ο Ανδρέας Μικρούτσικος απείχε από την τηλεόραση, εκείνος αναφέρθηκε στην επενδυτική του στη στήριξη που είχε από τη σύντροφό του, Έλενα Μαστραγγελή.

«Έκανα μια αποτυχημένη επενδυτική κίνηση, την πάτησα στην προσπάθειά μου να βοηθήσω κάποιους… Ήπια το πικρό αυτό ποτήρι. Καταστράφηκα… Δεν είχα χρήματα να ζήσω καθημερινά. Με συντηρούσε ο αδελφός μου και όταν η αρρώστια του πλέον δε του το επέτρεπε, έμεινα στο σπίτι, χωρίς ένα ευρώ… Να είναι καλά η Ελένη που έκανε τις πιο σκληρές δουλειές…Άστο» είπε και ξέσπασε σε κλάματα.

Συνέχισε με μεγάλη φόρτιση, λέγοντας: «Μια κοπέλα πάει και δουλεύει καθαρίστρια για να συντηρήσει εμένα και τον εαυτό μου. Αυτό το πράγμα… Θα εκτιμώ ανθρώπους που δίνουν τη ζωή τους πραγματικά, χωρίς τουπέ, χωρίς κυριλίκια, χωρίς αριστοκρατίες… Μου βγήκε γιατί είναι ένα παράπονό μου. Ελένη μου συγγνώμη, και συγγνώμη που σε ανέφερα. Ξέρεις τι έχει ακούσει αυτό το κορίτσι; Πως την αντιμετωπίζουν;… Βράδυ να δουλεύει στην Ομόνοια 12 με 6 για να φάμε ένα μακαρόνι… Και αυτόν τον άνθρωπο εγώ να τον πουλήσω;» και κατέληξε λέγοντας:

«Αυτές είναι συμπεριφορές, αυτή είναι ενσυναίσθηση. Δεν είναι λογίδριο στη τηλεόραση για να έχουμε να τα λέμε. Έχει γίνει η ενσυναίσθηση, η τσίχλα του τοξικού, και έχω βγει εγώ τοξικός γιατί λέω τα πράγματα με το όνομά τους…».

Το βίντεο με τη συνέντευξή του
Στην ίδια συνέντευξη, όταν η Κατερίνα Ζαρίφη τον ρώτησε αν θα έφευγε από κάπου αν δεν περνούσε ωραία, ο Ανδρέας Μικρούτσικος απάντησε, «Ναι, θα έφευγα. Αυτή τη στιγμή, αυτό που κάνω, το κάνω γιατί δεν έχω κανέναν πόρο και δεν μπορώ να έχω κανέναν πόρο, παρά μόνο όσα μου επιτρέπουν να βάλω σε μια τράπεζα γιατί τα υπόλοιπα μου τα παίρνει. Το κάνω γι’ αυτό, Αν είχα στοιχειώδη χρήματα δε θα το έκανα, θα παρακολουθούσα, και μπορεί να είχα μια στοιχειώδη συμμετοχή κάποια στιγμή και να έδινα μια συνέντευξη μια φορά το εξάμηνο ή το χρόνο.

Αυτή τη στιγμή έχω ανάγκη. Αλλά η ανάγκη μου δεν υπερβαίνει την αξιοπρέπειά μου. Αυτό σημαίνει ότι αν αισθανθώ με πιέζουν, με καταπιέζουν και δε με αφήνουν να εκφραστώ ή μου φέρονται υποτιμητικά, θα φύγω, ή επειδή είμαι πολύ καλός συνεργάτης, έχω ένα ελάττωμα, παρόλο που νομίζουν ότι είμαι πολύ σκληρός, είμαι πολύ καλό παιδί, δε μπορώ να σε πουλήσω…Αν νιώσω ότι η φίμωση ή η υποτίμηση είναι ολοκληρωτική, θα φύγω και προτιμώ ως πένης και αλήτης να ζω σε ένα στρώμα και όχι σε ένα σπίτι 80 τ.μ και με τη δυνατότητα να ζεσταθώ. Θα κρυώσω, αλλά η αξιοπρέπειά μου θα είναι ακμαία».

 

Ο πλούσιος απόγονος που σπατάλησε την τεράστια περιουσία και πέθανε άφραγκος

Έλαμπαν από ευτυχία Κόκκαλης και Ματσούκα – Tα συγμιότυπα από τον γάμο τους