in ,

Λάδι Καρύδας για νεανική επιδερμίδα!

Τα τελευταία χρόνια συνειδητοποιήσαμε ότι το λάδι καρύδας κάνει καλό στην υγεία. Όχι πολύ καιρό πριν, το λάδι καρύδας είχε κατηγορηθεί ως επικίνδυνο τρόφιμο επειδή περιέχει κορεσμένα λίπη που θεωρούσαμε πως μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στο καρδιαγγειακό μας σύστημα.

Ωστόσο, οι περισσότεροι άνθρωποι σήμερα χρησιμοποιούν το λάδι καρύδας ως γενική φυσική θεραπεία για πολλές ασθένειες. Γιατί αλλάξαμε γνώμη γι’ αυτό το συστατικό; Τι καινούργιο μάθαμε που πριν δεν γνωρίζαμε; Οι απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά είναι στενά συνδεδεμένα με την προκατάληψη που είχαμε (και ορισμένοι εξακολουθούν να έχουν) σχετικά με τα κορεσμένα λίπη.

Γεγονός είναι ότι το λάδι καρύδας είναι ένα από τα καλύτερα συστατικά για όσους θέλουν να βελτιώσουν την εμφάνιση και την υγεία τους.

Θα επισημάνουμε μερικές φυσικές συνταγές που θα σας κάνουν να χρησιμοποιήσετε το λάδι καρύδας άμεσα. Θα εκπλαγείτε από τα οφέλη που έχει για την υγεία αυτό το έλαιο.

Μαλακώνει την Επιδερμίδα
Αλείψτε λίγο λάδι καρύδας στις ξηρές επιδερμίδες και θα παρατηρήσετε γρήγορα τη διαφορά.

Φροντίζει το Δέρμα κατά τη διάρκεια της νύχτας
Αλείψτε μικρή ποσότητα λαδιού καρύδας στο δέρμα σας καθημερινά πριν πάτε για ύπνο. Το λάδι καρύδας θα καθαρίσει το δέρμα σας , θα το ενισχύσει, θα του δώσει λάμψη, θα το ανανεώσει και θα το αναζωογονήσει. Απορροφάται βαθιά στο δέρμα σας με αποτέλεσμα να το θρέφει, να το κάνει πιο λείο και ελαστικό.

Αντιμετωπίζει τους Κιρσούς
Βάλτε λίγο λάδι καρύδας τακτικά στις κιρσώδεις φλέβες και τρίψτε την περιοχή για να αντιμετωπίσετε την φλεβίτιδα. Πολλοί άνθρωποι ισχυρίζονται ότι αυτή η τεχνική τους έχει βοηθήσει να αντιμετωπίσουν τα συμπτώματα των κιρσών.

Λάδι Καρύδας κατά της Κυτταρίτιδας
Η κυτταρίτιδα είναι κοινό πρόβλημα στις σύγχρονες γυναίκες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλές γυναίκες στρέφονται σε εμπορικά και φυσικά σκευάσματα για την επίλυση αυτού του προβλήματος. Αν θέλετε να απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα, θα πρέπει να δοκιμάσετε να εντάξετε στην αγωγή που χρησιμοποιείτε το λάδι καρύδας

Αφαιρέστε το Make-up
Έχει αποδειχθεί πολλές φορές ότι το λάδι καρύδας μπορεί να απομακρύνει αποτελεσματικά το μακιγιάζ των ματιών. Έχει την ικανότητα να διαλύει τη μάσκαρα και ταυτόχρονα να ενυδατώνει το δέρμα.

Φτιάξτε Κρέμα Χεριών Με βάση το Λάδι Καρύδας
Πολλές φορές, τα χέρια μας γίνονται τραχιά και αυτό είναι αρκετά συχνό κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Αν θέλετε να λύσετε το πρόβλημα του ξηρού δέρματος, πρέπει να τα φροντίζετε με φυσικό τρόπο. Ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να χρησιμοποιήσετε μια κρέμα χεριών με βάση το λάδι καρύδας.

Το έλαιο αυτό θα εφοδιάσει τα χέρια σας με τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και θα τα καταστήσει πιο στιλπνά, πιο ελαστικά και πιο απαλά.

Δίνει Έξτρα Όγκο στις Βλεφαρίδες
Βάλτε λίγο λάδι καρύδας απευθείας στις βλεφαρίδες πριν τον ύπνο. Αυτή η μέθοδος είναι αρκετά χρήσιμη για τις γυναίκες που χρησιμοποιούν μακιγιάζ ματιών συχνά, γιατί τα εμπορικά σκευάσματα για το μακιγιάζ μπορούν να οδηγήσουν στο σπάσιμο και την απώλεια των τριχών των βλεφαρίδων μακροπρόθεσμα.

Φυσική Κρέμα Ξυρίσματος
Σχεδόν κάθε εμπορική κρέμα ξυρίσματος είναι επιβαρυμένη με δυνητικά επικίνδυνες χημικές ουσίες και οι πιο ποιοτικές είναι συνήθως ακριβές. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να αντικαταστήσετε αυτές τις κρέμες ξυρίσματος που χρησιμοποιείτε για το ξύρισμα των ποδιών και της μασχάλης με μια εντελώς φυσική λύση με βάση το λάδι καρύδας.

Είναι φθηνό, φυσικό προϊόν και έχει ένα πολύ ευχάριστο άρωμα. Επιπλέον, το έλαιο καρύδας έχει αντιμικροβιακές ιδιότητες. Τέλος, το λάδι καρύδας είναι ιδανικό, γιατί κάνει το δέρμα πιο μαλακό και το προστατεύει από τους ερεθισμούς, αυξάνοντας την ενυδάτωσή του.

Φτιάξτε Φυσικό Σαπούνι για τα Χέρια
Παρασκευάστε φυσικό σαπούνι χεριών και βελτιώστε την κατάσταση του δέρματός σας. Επιπλέον, θα σταματήσετε να σπαταλάτε χρημάτων για την αγορά ακριβών σαπουνιών χεριών που προκαλούν περισσότερο κακό παρά καλό. Τα σαπούνια με βάση το λάδι καρύδας είναι εντελώς φυσικά σε αντίθεση με τα εμπορικά που περιέχουν όλα τα είδη των επιβλαβών χημικών ουσιών. Να πλένετε τα χέρια σας σε τακτική βάση για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.

*Οι πληροφορίες που περιέχονται στο http://share24.gr μας δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

share24.gr

Ψυχοσωματικά: Τα σημεία του σώματος που μπορεί να χτυπήσει το άγχος

Τροφές που καταπολεμούν φλεγμονές και λίπος της κοιλιάς