in

Ένα γλυκό σκυλί σώζει τη ζωή ενός τραυματισμένου κολιβρίου και τώρα είναι εντελώς αδιαχώριστα

Ο Rex είναι ένα όμορφο σκυλί που έχει σώσει και έχει δείξει ότι μπορούμε πάντα να κάνουμε κάτι για να βοηθήσουμε τους άλλους. Το γλυκό σκυλάκι πέρασε πολλά χρόνια σε ένα καταφύγιο μέχρι που συνάντησε τελικά ποιος θα γίνει ο αγαπημένος του άνθρωπος και η απόλυτη οικογένειά του: ήταν ο Ed .

Μόλις τον είδε, ο Ed γνώριζε ότι αυτός ο γούνινος άντρας τον περίμενε και χωρίς να το σκεφτεί τον πήρε σπίτι για να ξεκινήσει μια νέα ζωή μαζί. Παρά το ότι προήλθε από ένα πολύ δύσκολο παρελθόν, ο Rex ήταν πάντα ένας πολύ αγαπητός μικρός σκύλος.

Σύμφωνα με τους υπαλλήλους του καταφυγίου, ο Rex είχε περάσει τουλάχιστον ένα χρόνο ζώντας στους δρόμους.

Μια μέρα, έδειξε ότι δεν είχε μόνο πολλή αγάπη να δώσει στους ανθρώπους, αλλά και σε οποιοδήποτε ζωντανό ον που χρειαζόταν τη βοήθειά του. Ο Rex δεν μπορούσε να σταματήσει να μυρίζει σε μια γωνιά ενός πάρκου . Ο κηδεμόνας του αποφάσισε να πλησιάσει για να μάθει τι ήταν αυτό που τράβηξε τόσο την προσοχή του σκύλου του.

Ο Rex ήξερε πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να ζεις στους δρόμους χωρίς βοήθεια.

Είδε ότι ήταν ένα μικρό κολίβριο ξαπλωμένο στο έδαφος . Πολλά μυρμήγκια την περιέβαλαν και έτσι η Ed πίστευε ότι είχε ήδη χάσει τη ζωή του. Ωστόσο, ο πονηρός Rex ήξερε ότι το όμορφο πουλί χρειαζόταν βοήθεια αμέσως.

«Ήταν ένα μικρό πλάσμα, πολύ εύθραυστο. Ο Rex ήθελε απλώς να την προστατεύσει. Κατάλαβα ότι έπρεπε να βοηθήσω », είπε ο Ed.

Ο Ed προσπάθησε να απομακρύνει το κατοικίδιο του, αλλά το αφοσιωμένο σκυλάκι αρνήθηκε να αφήσει το κολίβριο. Τότε ο Ed πλησίασε πιο προσεκτικά και κατάλαβε ότι το όμορφο πουλί ήταν ακόμα ζωντανό. Αγωνιζόταν για τη ζωή του, αλλά χρειαζόταν βοήθεια.

Ο Ed πήρε το πουλάκι πολύ προσεκτικά και το μετέφερε σε ένα ασφαλές μέρος στο σπίτι του . Ρώτησε ορισμένους κτηνιάτρους τι έπρεπε να κάνει και έψαξε πληροφορίες στα δίκτυα. Το μικρό πουλί, το οποίο αποφάσισε να ονομάσει Hummer , απαιτούσε πολλαπλή φροντίδα για εβδομάδες, αλλά τελικά ανάρρωσε πλήρως. Μόλις έγινε καλά, ο Ed ανακουφίστηκε όταν είδε ότι ο σκύλος και ο Hummer τα πήγαιναν υπέροχα.

«Καθώς ο Hummer τελειοποίησε τις τεχνικές του φτερουγίσματός της, φαινόταν απόλυτα ερωτευμένη με τον Rex. Πάντα ήθελα να είναι κοντά του », εξήγησε ο Ed.

Τώρα το κολίβριο και ο Rex έχουν σχηματίσει μια όμορφη φιλία . Κανονικά αυτά τα πουλιά δεν πλησιάζουν πολύ τους ανθρώπους, πολύ λιγότερο τα σκυλιά. Ωστόσο, ο Hummer λατρεύει να αιωρείται γύρω από τον Rex και μάλιστα πλησιάζει γλυκά τον Ed για να ζητήσει λίγο φαγητό. Η αγαπημένη του δραστηριότητα είναι τα διασκεδαστικά λουτρά νερού στο μπολ του Rex και το καλύτερο από όλα, το γλυκό μικρό σκυλί φαίνεται να απολαμβάνει την παρέα του στο έπακρο.

Ο “επιθετικός” σκύλος μου έσωσε μια μικροσκοπική ζωούλα. Από τότε μου φαίνεται πως ζω σε ένα παραμύθι με νεράιδες! Το πουλάκι και ο Rex έχουν γίνει οι καλύτεροι φίλοι και εκείνο, αν και εδώ και 1 χρόνο, αφήνω όλα τα παράθυρα ανοιχτά βρίσκεται πάντα δίπλα στον σκυλάκο που του έσωσε τη ζωή.

Έσωσα τον Rex, εκείνος με τη σειρά του έσωσε την εύθραυστη αυτή ζωούλα και σήμερα ζούμε και οι 3 μία αληθινή ιστορία αγάπης και αφοσίωσης. Είναι απίστευτο να βλέπει κάποιος έναν μεγαλόσωμο σκύλο να έχει πάρει υπό την προστασία του ένα μικροσκοπικό πλασματάκι και εκείνο να νοιώθει ασφάλεια μόνο κοντά του. Μοιάζει να είναι τρελό αλλά είναι ένα πραγματικό θαύμα!

Ο Rex είναι ένας γούνινος άνθρωπος με τεράστια καρδιά και όλος ο κόσμος αξίζει να γνωρίζει για τη συναισθηματική του διάσωση.

via

9 Τρόποι να χρησιμοποιήσετε το αλάτι

Μάθε ΠΩΣ να σφυρίζεις δυνατά με τα δυο δάχτυλα! Βήμα-βήμα η μέθοδος.