in

Απόψε τα μεσάνυχτα ανοίγουν οι ουρανοί , Κάντε τις ευχές σας την ώρα που τα πάντα εισακούγονται

Κάντε τις ευχές σας σήμερα που θα είναι ανοιχτοί οι ουρανοί
Τα Χριστούγεννα, την πιο μαγική ώρα, οι ουρανοί θα είναι ανοιχτοί και οι ευχές σας θα εισακουστούν.

Ο ερχομός τους ξυπνάει μέσα μας όλο το συναίσθημα της αγάπης και της καλοσύνης.

Σε κάνουν να θυμάσαι εκείνα που έζησες μικρός, εκείνα που άκουσες κι εκείνα που διάβασες στα βιβλία με τις τρυφερές ιστορίες και τις όμορφες εικόνες.

Σε κάνουν να ονειρεύεσαι, και γεμίζουν την ψυχή σου φως, όπως οι ώρες των παραμυθιών της γιαγιάς γύρω στο τζάκι. Σε μεταφέρουν πίσω στ’ άσπρα χωριουδάκια με τα πολλά χιόνια και τα μικρά καμπαναριά.

Όσο κι αν έχουμε στη διάθεση μας ανέσεις που έλειπαν από προηγούμενες γενεές, όσο θαυμαστά και άγια είναι στις μέρες μας τα ανθρώπινα επιτεύγματα, στο βάθος όλοι οι άνθρωποι ζητούμε περισσότερο φως, περισσότερη αλήθεια, περισσότερο νόημα στη ζωή μας.

Τα βάσανα, οι αρρώστιες, η φτώχεια μας, ο θάνατος, εξακολουθούν να μας καταδυναστεύουν.

Το κακό με χίλια πρόσωπα απλώνει τα δίκτυα του και τυραννεί την ανθρώπινη ύπαρξη και κοινωνία. Χρειαζόμαστε Λύτρωση.

Τα Χριστούγεννα είναι η ελπίδα μας, η λύτρωση και η σωτηρία μας.

Με τη γέννηση του Χριστού ο παράδεισος ανοίχθηκε, η πλάνη απελάθηκε η αλήθεια επανήλθε.

Η πολιτεία των άνω φυτεύθηκε στην γη. Οι άγγελοι κοινωνούν με τους ανθρώπους. Οι άνθρωποι διαλέγονται άφοβα με τους Αγγέλους. Τα πάντα αναμίχθηκαν. Ήλθε στη γη ενώ είναι ολόκληρος στον ουρανό, ενώ είναι ολόκληρος στον ουρανό είναι όλος πάνω στην γη .

Φροϋδικό τεστ: Πάρτε μολύβι και χαρτί… Πώς αντιλαμβάνεστε την ζωή

24χρονη πήρε πτυχίο Νομικής στα 3.5 χρόνια, ξαναέδωσε Πανελλήνιες και μπήκε Ιατρική