in

20 Παμπόνηρα κόλπα που όμως αν τα δοκιμάσετε ίσως μπείτε Φυλακή!

Καλό θα ήταν να μην δοκιμάσετε κανένα από τα κόλπα που ακολουθούν καθώς μπορούν να σας οδηγήσουν κατευθείαν στη φυλακή αλλά αξίζει να τα δείτε…

ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΑΡΙΣΤΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ/ΣΧΟΛΗ

Όταν έχετε μια εργασία, γκουγκλάρετε το πιο σχετικό άρθρο και αντιγράψτε τον τίτλο. Πριν όμως τον επικολλήσετε όμως στην εργασία σας, ανοίξτε το Google translate, και μετατρέψτε το κείμενο σε μια ξένη γλώσσα και έπειτα ξανά στα Αγγλικά ή τα Ελληνικά από αυτή τη γλώσσα. Τώρα διορθώστε όλα τα συντακτικά ή γραμματικά λάθη που μπορεί να υπάρχουν. Τώρα θα έχετε στα χέρια σας μια πρωτότυπη εργασία, που εξαπατά το Copyscape και μπορείτε να πάρετε εύκολα Άριστα.

ΠΩΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ

Την επόμενη φορά που θα βγει ο αυτόματος τηλεφωνητής και δεν θέλετε να περιμένετε, ξεκινήστε να βρίζετε. Το αυτόματο μηχάνημα σας καταγράφει ως θυμωμένο πελάτη και η εταιρεία πάντα θέλει να εξυπηρετεί τους θυμωμένους πελάτες. Έτσι θα έχετε προτεραιότητα και θα συνδεθείτε άμεσα με έναν υπάλληλο. Μόλις όμως συνδεθείτε με κάποιον υπάλληλο, καλό είναι να σταματήσετε να βρίζετε, καθώς οι κλήσεις καταγράφονται.

ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ

Αυτό το κόλπο έχει αποτέλεσμα μόνο σε διαδικτυακά καταστήματα και θέλει γνώσεις hacking. Κάποιοι βρίσκουν ένα ίδιο προϊόν στο Διαδίκτυο με χαμηλότερη τιμή και το πουλάνε στον εαυτό τους. Χακάρουν την ιστοσελίδα και ανεβάζουν το παρόμοιο προϊόν σε χαμηλότερη τιμή. Στη συνέχεια, παραγγέλνουν το προϊόν. Μετά την παραγγελία, διαγράφουν τo προϊόν που χάκαραν από την ιστοσελίδα και καταλήγουν με ένα προϊόν σε χαμηλότερη τιμή.

ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΤΕ ΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ

Υπάρχει ένας τρόπος να γλιτώσετε την κλήση: την επόμενη φορά που θα πάρετε μια κλήση, βγάλτε μια φωτογραφία από ένα άλλο όχημα με κλήση. Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη φωτογραφία ως ψεύτικο αποδεικτικό στοιχείο στο δικαστήριο, και να γλιτώσετε το πρόστιμο. Αυτή η μέθοδος είναι παράνομη, γι” αυτό μη το επιχειρήσετε, αν δεν είστε σίγουροι ότι δε θα σας πιάσουν.

ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ

Όταν ψάχνουμε για δουλειά, χρειαζόμαστε ένα άριστο βιογραφικό σημείωμα, όμως είναι δύσκολο να το συντάξετε μόνοι σας. Αν αναζητήσετε επαγγελματική βοήθεια, θα σας κοστίσει πολλά χρήματα. Υπάρχει τρόπος για να το κάνετε εύκολα: πηγαίνετε σε μια ιστοσελίδα αναζήτησης εργασίας και αντί να κάνετε αίτηση για εργασία, δημιουργήστε μια αγγελία ως εργοδότης στον τομέα σας. Έτσι θα δεχτείτε πολλές αιτήσεις από άτομα που αναζητούν εργασία. Επιλέξτε τα καλύτερα βιογραφικά, συνδυάστε τα σε ένα και στείλτε το νέο σας βιογραφικό στην επιθυμητή σας εργασία.

ΒΡΕΙΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ

Τα καταστήματα μεταχειρισμένων ρούχων έχουν πολλές φορές ρούχα που δεν έχουν ελεγχθεί οι τσέπες τους. Έτσι λοιπόν κάντε μια μικρή έρευνα αγοράς και ψάξτε τις τσέπες τους. Προσοχή όμως μη πάρετε τα χρήματα αμέσως, αλλά πάρτε τα ενώ κάνετε τα δοκιμάζετε στο δοκιμαστήριο.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΤΙΚΩΝ

Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να πάτε σε ένα κατάστημα με βιολογικά και συμβατικά φρούτα και λαχανικά. Διαλέξτε τα καλύτερα βιολογικά φρούτα και ενώ τα ζυγίζετε, πατήστε το αντίστοιχο κουμπί για μη βιολογικά φρούτα και πληρώστε ανενόχλητα.

ΞΕΓΕΛΑΣΤΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΔΥΟ ΣΝΑΚ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ

Ρίξτε τα χρήματα στο αυτόματο μηχάνημα και επιλέξτε το προϊόν που θέλετε. Πριν πέσει το προϊόν, πιέστε το χέρι σας ενάντια στην πόρτα, για να μην ανοίξει. Μπερδεύει το μηχάνημα και καταλήγετε να πάρετε δύο προϊόντα του ίδιου σνακ, ενώ πληρώνετε μόνο το ένα.

ΠΑΡΤΕ ΔΩΡΕΑΝ E-BOOK

Αγοράστε ένα e-book και κάντε ένα αντίγραφο. Τώρα επιστρέψτε το πρωτότυπο και πάρετε επιστροφή χρημάτων και θα έχετε στην κατοχή σας το αντίγραφο.

ΠΑΡΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΦΕ ΣΕ STARBUCKS, ΥΠΟΚΡΙΝΟΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Πηγαίνετε σε Starbucks και πάρτε σειρά στον πάγκο. Αν ακούσετε τον barista να φωνάζει ένα όνομα και δείτε κάποιον να παίρνει την παραγγελία, περιμένετε μέχρι ο πελάτης να πάρει την παραγγελία και να φύγει από το κατάστημα. Έπειτα πηγαίνετε στον υπάλληλο και υποστηρίξτε ότι ήταν η παραγγελία σας. Αν ο barista μπερδευτεί, μπορεί να σας δώσει έναν δωρεά καφέ.

ΦΑΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΜΠΟΥΦΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

Το μόνο που χρειάζεται είναι να μπείτε στην αίθουσα και να υποκριθείτε ότι είστε πελάτης του ξενοδοχείου. Είναι εύκολο να τη γλιτώσετε, αλλά αν δεν είστε προσεκτικοί, το προσωπικό του ξενοδοχείου μπορεί να παρατηρήσει ότι δεν μένετε στο ξενοδοχείο και να σας διώξουν.

ΝΑ ΦΑΤΕ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ FAST FOOD ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

Αν έχετε χρεωστική κάρτα που δεν έχει αρκετά χρήματα, σε κάποια fast food εστιατόρια, μπορεί να μη πάρουν τα υπόλοιπα χρήματα, επειδή η ταχύτητα είναι η προτεραιότητά τους. Αν και δεν είναι παράνομο να σας κάνουν έκπτωση, μπορεί να επιλέξουν να μη σας δώσουν το γεύμα σας.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΡΟΥΧΑ, ΦΟΡΕΣΤΕ ΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΕΠΙΣΤΡΕΨΤΕ ΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

Τα πλεονεκτήματα είναι πολλά, όμως θα πρέπει να βρείτε ένα κατάστημα που δέχεται επιστροφή χρημάτων.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΠΑΣΟ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ ΣΑΣ

Είναι κάτι απλό και σπάνια θα σας υποψιαστεί κάποιος, εκτός και αν το κατάστημα έχει επίγνωση ότι προσπαθείτε να πάρετε έκπτωση κατά αυτόν τον τρόπο.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΚΕΡΜΑΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗΣ ΑΞΙΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ

Θα γλιτώσετε μερικά παραπάνω ευρώ για να πιείτε έναν καφέ.

ΚΛΕΨΤΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΑΠΟ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ

Σε μια αίθουσα αναμονής, σημειώστε τις λεπτομέρειες συνδρομής των περιοδικών, που θα βρείτε να αναγράφονται μπροστά ή πίσω. Χρησιμοποιήστε τις πληροφορίες για να τις δείτε στο διαδίκτυο.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ

Αγοράστε ένα εισιτήριο και μπορείτε να μπείτε με το ίδιο εισιτήριο και σε άλλες αίθουσες προβολής. Ωστόσο βεβαιωθείτε να μην μπείτε σε ταινίες με πολύ κόσμο ώστε να καθίσετε σε κάθισμα κάποιου άλλου.

via

Tι μπορείς να καταφέρεις με μία ασπιρίνη! Εκτός από το να είναι ένα σπουδαίο αναλγητικό και αντιπυρετικό φάρμακο, η ασπιρίνη έχει μια ποικιλία από εναλλακτικές χρήσεις, άγνωστες στους περισσοτέρους.

Εγκαταλειμμένο κουτάβι που υπέφερε από πολύ σοβαρά εγκαύματα το υιοθετούσε η πιο κατάλληλη οικογένεια: Άνθρωποι που ήξεραν ακριβώς τι περνούσε.