in

12 Λόγοι που ο αδερφός σου είναι ο πιο σημαντικός άντρας της ζωής σου.

Οι περισσότερες γυναίκες, θα σου πουν πως ο σημαντικότερος άντρας στη ζωή τους, είναι ο πατέρας τους. Κάποιες άλλες, όμως, λιγότερες μεν αλλά όχι αμελητέες, θα σου μιλήσουν για τον αδερφό τους. Θα σου πουν για τα μυστικά τους που εμπιστεύτηκαν και τα κράτησε για πάντα κι άλλα πολλά! Γιατί, όμως, είναι ο αδερφός τόσο σημαντικός; Τι είναι αυτό που κάνει τη σχέση μοναδική;

1. Είναι αυτές οι συζητήσεις που κρατάνε για πάντα!

Για ότι κι αν τον ζαλίζεις, για τα προβλήματά σου, για να θυμηθείτε το παρελθόν ή να γελάσετε μαζί, μπορεί να μείνει μαζί σου μέχρι τα ξημερώματα, κι όσο θα προχωράτε την κουβέντα τόσο θα περνάτε καλά!

2. Σ’αγαπάει χωρίς όρους και όρια!

Οι γονείς σου σε αγαπάνε και το ξέρεις. Αλλά η αλήθεια είναι πως αν ήξεραν τι κάνεις στην ζωή σου, μπορεί και να μην σου ξαναμιλούσαν. Ο αδερφός σου, όμως, τα ξέρει όλα. Ό,τι έχεις κάνει. Ό,τι κάνεις, το ξέρει. Μπορεί να σε καλύψει, μπορεί να σε μαλώσει, μπορεί να σου θυμώσει αλλά η αγάπη του είναι αδιαπραγμάτευτη!

3. Θα σε καλύπτει πάντα και θα φυλάει τα νώτα σου!

Πολλές φορές ο αδερφός σου έχει τον ρόλο του προστάτη και σωματοφύλακα, γιατί είναι πάντα έτοιμος να σε βοηθήσει με ένα νεύμα. Θα ξεφορτωθεί για χάρη σου τους ενοχλητικούς, τους πέφτουλες και κάθε κακή επιρροή για σένα. Είναι πάντα ο ιππότης σου!!

4. Οι καλύτερες μνήμες σου μέσα έχουν τον αδερφό σου!

Η παιδικότητά σου, η εφηβεία σου, οι μνήμες σου, τον περιλαμβάνουν. Είναι εκείνος που σε πρωτοάκουσε να μιλάς, σε είδε να φτύνεις την πρώτη φρουτόκρεμα και σε κρατούσε αγκαλιά στο πρώτο ατυχές μεθύσι σου.

5. Ακόμα κι έχετε να μιλήσετε μήνες (πράγμα σχεδόν αδύνατο) μπορείτε να πιάσετε την κουβέντα από εκεί που την αφήσατε!

Δεν είναι πρόβλημα αν μένετε μακριά και χαθήκατε για λίγο ή αν η καθημερινότητά σας έχει ρουφήξει. Μπορείτε με το που θα συναντηθείτε να πιάσετε την κουβέντα από εκεί που την αφήσατε! Γιατί μπορεί να καταλάβει ο ένας για τον άλλο, πως η καθημερινότητα είναι δύσκολη και απαιτητική. Κι αν μην τι άλλο ξέρει πως στα δύσκολά σου θα τον αναζητήσεις. Και τότε θα του τα πεις όλα..

6. Είναι χαρούμενος όταν μπορεί να μοιραστεί μαζί σου τα πάντα!

Από το αγαπημένο του DVD και το λατρεμένο φαΐ της μαμάς σας, μέχρι εκείνο το αρχαίο t-shirt, δεν θα διστάσει να το μοιραστεί μαζί σου! Αν και ίσως να πρέπει να δώσεις μια μικρή μάχη..

7. Ξέρει τον τρόπο να σε κάνει να γελάσεις.

Μεγαλώσατε μαζί. Έχει επηρεάσει το χιούμορ σου κι έχεις επηρεάσει το δικό του. Έχετε αστεία που τα καταλαβαίνετε μόνο οι δυο σας. Μπορεί να σε κάνει να λυθείς στα γέλια με μια λέξη! Ακόμα και με μια γκριμάτσα, ακόμα κι αν κανείς γύρω σας δεν μπορεί να καταλάβει τι το αστείο έχει γίνει και γελάτε μόνο εσείς οι δυο.

8. Θα προστατεύσει τα μυστικά σου.

Ξέρει, αν όχι όλες, τις περισσότερες ντροπιαστικές, γελοίες κι εξευτελιστικές στιγμές σου. Δεν έχει κανένα πρόβλημα να σε κάνει να τις θυμάσαι και να σε εκβιάζει για να πάρει το μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτσα. Αλλά αν τολμήσει κανείς άλλος να το κάνει, θα σε υπερασπιστεί. Απόλυτα και ουσιαστικά.

9. Η συμβουλή σου είναι σημαντική.

Όσο κι αν απολαμβάνει να σε πειράζει και να σου σπάει τα νεύρα, είναι ο αδερφός σου και σε αγαπάει. Σέβεται κι εκτιμάει την γνώμη σου. Τη μετράει πάντα περισσότερο από οποιουδήποτε άλλου όταν πρέπει να πάρει τις αποφάσεις του.

10. Ήταν ένας από τους καλύτερους συγκάτοικους.

Μπορεί να μισούσατε ο ένας τον άλλο όταν μοιραζόσαστε το ίδιο δωμάτιο αλλά θα σου λείπουν πάντα ol σκανταλιές, τα αστεία σας και οι φορές που κάλυπτε ο ένας τον άλλο.

11. Έχετε έναν δικό σας, ολόδικό σας κώδικα επικοινωνίας.

Εσύ κι ο αδερφός σου μπορείτε να κάνετε ολόκληρη συζήτηση χωρίς καμία λέξη, μόνο με μορφασμούς, γκριμάτσες κιι άηχες εκφράσεις, που κανείς γύρω σας δεν μπορεί να αποκωδικοποιήσει. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει, ούτε ακόμα κι οι γονείς σας που σας βλέπουν τόσα χρόνια να το κάνετε.

12. Θα κάνει πάντα την προσπάθειά του για σένα.

Αν νιώθεις πεσμένη και το πεις στον αδερφό σου, το πρώτο που θα σε ρωτήσει θα είναι τι μπορεί να κάνει για να χαμογελάσεις. Από το να τσακιστεί να έρθει μέχρι το να σου μιλάει με τις ώρες στο τηλέφωνο κάτι που κανονικά το μισεί και το ξέρεις. Δεν θα σε αφήσει μέχρι να νιώσει πως είσαι καλά. Και θα κάνει τα πάντα μέχρι να βεβαιωθεί πως είσαι καλά! Είναι αυτή η ανεκτίμητη σχέση που θα έχεις πάντα με τον αδερφό σου. Γεμάτη από στιγμές και μνήμες. Και αγκαλιές και χάδια και μυστικά. Δάκρυα που σου σκούπισε και γκόμενους που κυνήγησε γιατί σε έκαναν να κλάψεις.

Αν ο πατέρας σου θα είναι πάντα ο βασιλιάς σου, ο αδερφός σου θα είναι ο πρίγκιπας σου! διαφορετικό.

diaforetiko.gr

Δεν είναι μέδουσα και είναι από τα πιο επικίνδυνα πλάσματα στον κόσμο

Αυτός ο πίνακας πέφτει τόσο μέσα…..