in

10 “Πονηρά” μυστικά για να κάνετε το καλύτερο κρεβάτι της ζωής σας. Το 8ο είναι σκέτη φωτιά.

H οικειότητα σε αυτό το επίπεδο κάνει την αυρική ενέργεια ενός ατόμου να αλληλεπιδρά με την αυρική ενέργεια του άλλου. Αυτή η δυνατή σύνδεση, ανεξάρτητα από το πόσο ασήμαντη νομίζετε ότι είναι, αφήνει πνευματικά κατάλοιπα, ειδικά σε ανθρώπους που δεν εξασκούν κάποιο είδος καθαρισμού, σωματικού ή συναισθηματικού.

Όσο πιο πολύ έρχεστε σε επαφή με κάποιον, τόσο πιο δυνατή σύνδεση αναπτύσσετε και τόσο πιο πολύ επηρεάζεται η αύρα σας από την δική του. Φανταστείτε την αύρα κάποιου που κοιμάται με πολλούς ανθρώπους και κουβαλάει αυτές τις μπερδεμένες ενέργειες.

Αυτό που δεν καταλαβαίνουν πολλοί είναι πως οι άλλοι νιώθουν αυτές τις ενέργειες, οι οποίες μπορεί να έλκουν αρνητική ενέργεια στην ζωή σας.

Έχουμε σώμα αλλά δεν είμαστε μόνο αυτό. Όταν κοιμόμαστε με κάποιον, ενώνονται οι ενέργειές μας. Κάθε φορά απορροφάμε ένα κομμάτι της ενέργειάς τους και εκείνοι της δικής μας.

Εάν κάνετε σεξ με θετικούς ανθρώπους που σας αγαπάνε, αυτή η υπέροχη ενέργεια σας ανυψώνει και σας κάνει να νιώθετε καλύτερα. Εάν όμως κάνετε σεξ με αρνητικούς, απαισιόδοξους, ασταθείς, καταθλιπτικούς ανθρώπους – αυτή η ενέργεια σας ρίχνει και σας κάνει να χάνετε το ενδιαφέρον στην ζωή.

Οπότε την επόμενη φορά που θα το κάνετε με κάποιον, να ξέρετε πως εάν δεν κάνει κάποιου είδους καθαρισμού, θα έρθετε σε επαφή και με όλους τους άλλους με τους οποίους έχουν έρθει σε επαφή.

Καθώς μαζεύουμε ενέργειες που δεν θέλουμε στην καθημερινή μας ζωή, ο συχνός καθαρισμός της αύρας μας βοηθάει να είμαστε καλά και να παραμένουμε ισορροπημένοι. Είναι το ίδιο με την προσωπική υγιεινή. Εάν δεν κάνετε μπάνιο, το σώμα σας θα γίνεται όλο και πιο βρώμικο.

Τελικά, η δυσοσμία θα γίνει ανυπόφορη και το σώμα σας θα γίνει έδαφος αναπαραγωγής για ασθένειες και βακτήρια. Εάν δεν καθαρίζετε την αύρα σας, το ενεργειακό σας σύστημα θα γίνεται όλο και πιο ‘βρώμικο.’ Τελικά, θα εκπέμπετε κάτι πολύ άσχημο στους ανθρώπους που είναι γύρω σας και θα έλκετε πράγματα που δεν σας εξυπηρετούν.

Καθαρίζοντας την αύρα σας

Όπως ακριβώς με το να πλένετε τα χέρια σας καθαρίζεται ένα μέρος του σώματός σας και το πλύσιμο του προσώπου σας φροντίζει κάτι άλλο… διαφορετικές προσεγγίσεις του καθαρισμού της αύρας θα σας υποστηρίξουν στον καθαρισμό διαφόρων πλευρών του ενεργειακού σας συστήματος.

Κάποιες προσεγγίσεις του καθαρισμού της αύρας είναι περισσότερο ελαφριές- με όρους προσωπικής υγιεινής- όπως το να αλλάζετε τα ρούχα σας ή να βάζετε αποσμητικό. Είναι ακόμα χρήσιμες, αλλά δεν μπορούν να αναπληρώσουν το μπάνιο! Άλλες μέθοδοι αυρικού καθαρισμού πάνε πιο βαθιά- ισοδύναμες με ένα καλό τρίψιμο- ή ισοδυναμούν με μία αποτοξινωτική θεραπεία σπα.

Επιλογές για καθαρισμό

Μπάνιο με άλατα Epsom

Το νερό βοηθάει να φύγει η βρωμιά, τόσο σωματικά όσο και ενεργειακά. Η προσθήκη αλάτων Epsom στο μπάνιο σας, διεγείρει τη ροή της ενέργειά σας και επίσης απομακρύνει μικρά ψυχικά συντρίμμια από την αύρα σας.

Κολύμπι

Το να βυθίζεστε στο νερό βοηθάει στον καθαρισμό της αύρας. Καθώς το νερό της θάλασσας περιέχει αλάτι και μέταλλα, είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στην απομάκρυνση ψυχικών συντριμμιών από την αύρα σας.

Το φως του ηλίου

Η ήπια έκθεση στο φως του ηλίου διεγείρει τη ροή της ενέργειά σας. Μερικές κατώτερες δονήσεις δεν μπορούν να υπάρξουν όταν εκτίθεστε στο λαμπερό φως.

4 πιο ισχυρές μέθοδοι για τον καθαρισμό της αύρας…

Διαλογισμός για την αύρα

Ακόμα και ο βασικός διαλογισμός σας βοηθάει να χαλαρώσετε και να απελευθερωθείτε. Ο διαλογισμός για την αύρα δουλεύει άμεσα με την απελευθέρωση αχρείαστων ενεργειών μέσω της γείωσης, του καθαρισμού της αύρας, τα ενεργειακά κανάλια και τα τσάκρα. Ένας από τους πιο δυνατούς τρόπους να καθαρίσετε και να φροντίσετε την αύρα σας είναι ο διαλογισμός για την αύρα που βασίζεται στην ενέργεια.

Θεραπεία της αύρας

Ο θεραπευτής σας υποστηρίζει με το να καθαρίζει τις ανεπιθύμητες ενέργειες στο σύστημά σας. Ο θεραπευτής σας βοηθάει να βγάλετε από το σώμα σας τα ψυχικά συντρίμμια, ξεμπλοκάρει τα κανάλια ενέργειας και σας βοηθάει να πάρετε την δικιά σας ροή ενέργειας. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την επούλωση της αύρας, σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να ερευνήσετε το Ρέικι. Αν θέλετε να το βιώσετε οι ίδιοι, σας συνιστούμε να ψάξετε για έναν θεραπευτή Ρέικι στην περιοχή σας.

Διάβασμα της αύρας

Συχνά συγχέουμε την ενέργεια άλλων ανθρώπων με την δική μας ενέργεια. Όταν παίρνουμε για δική μας την ενέργεια άλλων, δε θέλουμε να την ελευθερώσουμε. Συνεχίζουμε να την κρατάμε γιατί νομίζουμε ότι είναι δική μας! Σε ένα μυστικιστικό διάβασμα της αύρας, ένας ειδικός που μπορεί να την διαβάσει μπορεί να σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε τη δική σας ενέργεια και να διακρίνετε την ξένη. Όταν αναγνωρίσετε ότι μια ενέργεια δεν είναι δική σας, είναι πιο εύκολο να απελευθερωθείτε από αυτήν.

Νιώστε τα συναισθήματά σας

Όταν η συναισθηματική σας ενέργεια είναι μπλοκαρισμένη, δημιουργεί συμφόρηση και πάει πίσω το πνευματικό σας ενεργειακό σύστημα. Αυτό διευκολύνει το κόλλημα στις ανεπιθύμητες ενέργειες. Αν επιτρέψετε στον εαυτό σας να νιώσει τα κρυμμένα αισθήματα, τότε απελευθερώνεται ενέργεια. Αυτή η κίνηση και η ροή σας στηρίζει στον καθαρισμό των ψυχικών σας συντριμμιών.

Άλλες επιλογές για τον καθαρισμό της αύρας

Ο άνεμος

Το να στέκεστε με μία ανοικτή στάση σώματος σε έναν δυναμό άνεμο, σας βοηθάει στην απελευθέρωση ανεπιθύμητων ενεργειών. Το αεράκι της θάλασσας περιέχει υγρασία, αλάτι και μεταλλικά στοιχεία. Οι άνεμοι στους ωκεανούς είναι ιδιαίτερα ωφέλιμοι για τον καθαρισμό της αύρας.

Η κηπουρική ή το να βρίσκεστε στη φύση

Μέσω της κηπουρικής και της επαφής σας με τη φύση, έρχεστε σε άμεση επαφή με την γη. Αυτό σας βοηθάει να γειωθείτε και να απελευθερώσετε ανεπιθύμητες ενέργειες από το σύστημά σας.

Δημιουργικότητα

Το να δημιουργείτε κάτι με το οποίο είστε ενθουσιασμένοι σας ανεβάζει πολύ δημιουργικά. Αυτές οι εκτοξεύσεις της δημιουργικής ενέργειας διεγείρουν την ροή της ενέργειά σας και σας βοηθούν να απελευθερώσετε τις μπλοκαρισμένες και ανεπιθύμητες ενέργειες.

33 Εκπληκτικές και παράξενες φωτογραφίες που βρήκαμε σήμερα στο διαδίκτυο.

Με ποιο ζώδιο είναι «γραφτό» να ζήσεις τον μεγάλο έρωτα!