in

«Πέρασα 5 εφιαλτικά χρόνια! Έτρωγα κάθε μέρα ξύλο»: Τρομακτική αποκάλυψη Τατιάνας Στεφανίδου

Η δημοσιογράφος Τατιάνα Στεφανίδου ξεχώρισε από τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση τόσο για την εργατικότητά της, όσο και για την αψεγάδιαστη εμφάνισή της. Παράλληλα, διαβάστε εδώ το παρασκήνιο της αρχής της σχέσης Τατιάνας Στεφανίδου και Νίκου Ευαγγελάτου.

Μέσα στην πορεία των χρόνων, παραμένει γοητευτική με καλλίγραμμη σιλουέτα, ωστόσο και σαν έφηβη τραβούσε τα βλέμματα, καθώς ήταν ένα πολύ όμορφο κορίτσι.

Η ίδια, έχει δηλώσει πως έζησε πέντε χρόνια στο Αμβούργο της Γερμανίας και πήγε σε ελληνικό σχολείο. Για τα χρόνια αυτά της ζωής της, είχε μάλιστα αναφέρει σε τηλεοπτική εκπομπή, πως ήταν δύσκολα.

«Πέρασα πέντε εφιαλτικά χρόνια. Έπαθα νευρική ανορεξία, τελείωσα το ελληνικό λύκειο του Αμβούργου και ξύπναγα στις πέντε το χάραμα με χιόνια. Άλλαζα πέντε τρένα και μετά πήγαινα στην Όπερα του Αμβούργου. Ήμουν ένα δυστυχέστατο πλάσμα για πέντε χρόνια. Ξύλο έτρωγα κάθε μέρα. Ήμουν 55 κιλά και ήμουν χοντρή. Έφτασα τα 48, έπαθαν τα κόκκαλά μου προβλήματα. Ήταν όλο αυτό πολύ άγριο για μένα και με στιγμάτισε», είχε πει χαρακτηριστικά.

«Δεν μπορούσα να κλείσω μάτι, έβαλα το συναγερμό και…» – Η νύχτα θρίλερ της Τατιάνας Στεφανίδου μακριά από τον Νίκο Ευαγγελάτο

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος έχουν δείξει πολλές φορές πόσο αγαπημένο ζευγάρι είναι, με τους δύο να έχουν μια υπέροχη σχέση, βασισμένη στην εμπιστοσύνη και τη συντροφικότητα του ενός προς τον άλλον, σε βαθμό μάλιστα… επεισοδιακό, αν λείψει αναγκαστικά κάποιος εκ των δύο.

Αυτό φάνηκε, τουλάχιστον, σε συνέντευξη της παρουσιάστριας, που είχε ζήσει έναν μικρό εφιάλτη μακριά από τον Νίκο, όπως είναι λογικό, καθώς οι δυο τους είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον, ζώντας τώρα στον παράδεισο των διακοπών τους.

Το βράδυ που έφυγε ο Ευαγγελάτος και η αγωνία της Τατιάνας

Η Στεφανίδου είχε αναφέρει τα εξής: «Στα 16 χρόνια που είμαστε μαζί δεν έχουμε κοιμηθεί ούτε ένα βράδυ χώρια. Με μοναδική εξαίρεση τη νύχτα που παρουσίαζε τις εκλογές στην Κύπρο. Ούτε βγαίνει ο καθένας μόνος του, όπως κάνουν άλλα ζευγάρια, εκτός αν πρόκειται για επαγγελματικό ραντεβού. Ο Νίκος, από τότε που με γνώρισε, δεν πήγε ούτε στο γήπεδο με τους φίλους του. Και επειδή είναι ένα ισχυρό στοιχείο στη σχέση μας, φρόντισε να εκφράσει τις ανάγκες του από την αρχή και εγώ τις ακολούθησα. Του αρέσει τόσο πολύ η συντροφικότητα και η επικοινωνία, που ακόμη και όταν είμαστε έξω μαζί, ο νους του είναι να γυρίσουμε πίσω στο σπίτι μας».

Μπόρεσες να κλείσεις μάτι εκείνο το βράδυ που ήταν στην Κύπρο;

Η αλήθεια είναι πως όχι. Όταν έχεις συνηθίσει να κοιμάσαι με τον σύντροφό σου, είναι πολύ παράξενο να ξαπλώνεις σε ένα άδειο κρεβάτι. Και το πιο περίεργο ήταν ότι, παρόλο που έχω ζήσει πολλά χρόνια μόνη μου και έχω σπουδάσει και στο εξωτερικό, με έπιασε ξαφνικά μία ανασφάλεια που σοκαρίστηκα και εγώ η ίδια με την αντίδρασή μου. Έκλεισα τα πατζούρια του σπιτιού, έβαλα τον συναγερμό και ένιωσα σαν τα μικρά παιδιά που φοβούνται στο σκοτάδι. Θέλεις η συνήθεια, θέλεις που είναι το άλλο μου μισό, αισθάνθηκα πραγματικά πολύ περίεργα.

Πως θα αντιδρούσες αν, για παράδειγμα, οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις τον ανάγκαζαν να μείνει στην Αθήνα εκείνο το καλοκαίρι;

Θα μέναμε όλοι μαζί, συμπεριλαμβανομένων και των παιδιών μας στην Αθήνα. Δεν υπήρχε περίπτωση να πάρω τα παιδιά και να πάμε μόνοι μας διακοπές. Και το ίδιο θα συνέβαινε αν οι δικές μου υποχρεώσεις δεν μου επέτρεπαν να φύγω. Είμαστε οικογένεια και στηρίζει ο ένας τον άλλον.

Καίτη Γκρέυ: Η πρώτη της εμφάνιση μετά τις δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη – Η διάψευση για την άνοια από γνωστό δημοσιογράφο

Θεοδώρα Δούρου: Η 29χρονη κουκλάρα πιλότος του ελληνικού Mirage που φυλάει τους αιθέρες της Ελλάδας