in

«Η πεθερά μου τρύπησε τα αυτιά της 3 μηνών κόρης μου χωρίς να με ρωτήσει. Δεν θέλω να την ξανακρατήσει»

Μία νεαρή μαμά τα έβαλε με την πεθερά της, η οποία τρύπησε τα αυτιά της τριών μηνών εγγονής της χωρίς να ρωτήσει τη νύφη της.

«Είμαι σκύλλα εγώ τώρα αν δεν θέλω να ξανακρατήσει την κόρη μου η πεθερά μου, αφού τρύπησε τα αυτιά της κόρης μας πίσω από την πλάτη μας;», ανέφερε η μητέρα, λέγοντας τον «πόνο» της στο διαδίκτυο.

Η ίδια συνέχισε εξηγώντας πώς ξεκίνησε ο καυγάς, γράφοντας: «Η οικογένεια του συζύγου μου κι εγώ έχουμε μερικές διαφορές κουλτούρας. Προσπαθώ να είμαι όσο πιο ευγενική και δεκτική μπορώ μαζί τους, μέχρι που επεμβαίνουν στα παιδιά μου. (έχω έναν γιο 4 και την τριών μηνών κόρη μου). Ένα ζητηματάκι προέκυψε, όταν τρύπησαν τα αυτιά της κόρης μου. Είναι κάτι μεγάλο στην κουλτούρα της οικογένειας του συζύγουμε να τρυπούν τα αυτιά των μικρών κοριτσιών σχεδόν από τη γέννηση».

«Δεν ένιωθα άνετα με αυτό. Ξέρω ότι δεν θυμάμαι πολλά και δεν πονούσα ιδιαίτερα, όμως ήθελα να μπορώ να αποφασίσω εγώ για αυτό. Ναι, οι τρύπες θα κλείσουν, αλλά θα ήθελα να αποφασίσει εκείνη αν και πότε θα τρυπήσει τα αυτιά της. Το είπα αυτό στην πεθερά μου, ενώ συμφώνησε και ο άντρας μου», ανέφερε η μαμά.

«Μια μέρα, άφησα την μικρή στην πεθερά μου για να κάνω μια δουλειά. Όταν πήγα να την πάρω μετά από λίγες ώρες, διαπίστωσα έκπληκτη πως η κόρη μου φορούσε σκουλαρίκια! Η δικαιολογία της ήταν πως το έκανε και στο μωρό της κουνιάδας μου, αλλά και σε όλα τα μωρά της οικογένειας».

«Ένιωσα ότι παραβιάζει τα όριά μου» τόνισε θυμωμένη η μαμά. «Πήρα αμέσως την κόρη μου και φύγαμε. Ο σύζυγός μου, εξοργίστηκε το ίδιο με μένα και τσακώθηκε με την μητέρα του. Πλέον, δεν την αφήνουμε μόνη με τα παιδιά μας, της το έχουμε απαγορεύσει» κατέληξε η μαμά.

Πηγή: infokids.cy

5 Πράγματα άνδρες που κάνουν οι άντρες στην τουαλέτα όταν αναρωτιέστε γιατί αργούν τόσο πολύ

Ανέκδοτο: Ο Έλληνας και η Λατίνα αεροσυνοδός