in

Η κολλητή μου τα είχε με τον άντρα μου. Την εκδικήθηκα στο γάμο της, αντί για λεφτά είχα κάτι άλλο στο φάκελο

«Εκδικήθηκα την κολλητή μου που τα είχε με τον άντρα μου, χρησιμοποιώντας το…φακελάκι στον γάμο της»

Η εξομολόγηση της Νίκης
Εκδικήθηκα την κολλητή μου, που τα είχε με τον άντρα μου ενώ μάλιστα τον καιρό εκείνο είχαμε και 5 μηνών μωράκι.

Τους πήρα χαμπάρι ένα βράδυ στα μπουζουκια απο τον τρόπο που κοιτάζονταν. Δυο φορες πήγε τουαλέτα εκείνη, πισω της και τις δυο φορες αυτος. Ειχε τοσο θρασσος η τύπισσα που ερχόταν και μου ελεγε πως το εκανε με τον νεο της εpωτa…δηλαδη τον αντρα μου. Όποτε ομως της ελεγα να τον φερει να τον γνωρισουμε, μου έλεγε ότι είναι παντρεμένος και δεν θέλει να εκτεθεί. Τέτοιο θράσσος!

Οταν καταλαβα οτι τα ειχε με τον αντρα μου ημουν ετοιμη να παω σπιτι της να τη βρισω. Είχα όμως το μωρό τότε, θήλαζα, φοβήθηκα μην κάνω καμια απερισκεψία επάνω στη θολούρα μου.

«Όλοι με νόμιζαν για ζώον και ηλίθια που δεν καταλαβαίνει αλλά εγώ είχα το σχέδιό μου»
Όλοι με νόμιζαν για ζώον και ηλίθια που δεν καταλαβαίνει αλλά εγώ είχα το σχέδιό μου.

Πολύ σύντομα της εριξα απο διπλα τον νεο συναδελφο στη δουλεια μου. Ο τυπος μου την επεφτε και θα ειχα ενδωσει αν δεν ημουν πιστη. Τελικά την καλεσα μια μερα για φαγητο στο σπιτι και κάλεσα και εκείνον. Αυτος της την επεφτε κι αυτη ομως δεν εκανε πισω. Απο την αλλη ο αντρας μου εβραζε.

Εννοειται οτι ηταν θεμα χρονου να αφησει τον άντρα μου, αφου εβαλα κι εγω το χερακι μου που της ελεγα συνεχεια οτι ο τυπος ειναι κελεπούρι σωστό, ό,τι πρέπει για οικογενεια και να το προχωρήσει γιατί ο παντρεμένος δεν θα την εξασφαλίσει. Πραγματι χωρισε τον αντρα μου και συνεχισε με τον αλλον. Ο αντρας μου επεσε να πεθανει.

Σύντομα η κολλητούλα παντρεύτηκε…λάβαμε και προσκλητήριο, αμε!

Τη μέρα του γάμου της οχι μόνο πήγα, αλλά μια μέρα πριν ζήτησα διαζύγιο, της πήδηξa τον άντρα και μεσα στο φακελάκι που της έδωσα στο γλέντι και που υποτίθεται είχα βάλει λεφτά, εγώ είχα βάλει φωτογραφίες του ενω κοιμόταν γuμvoς δίπλα μου. Μάλιστα της ζήτησα να ανοίξει τον φάκελο αμέσως μόλις έφευγα από το γλέντι γιατί της είχα έκπληξη!

Ετσι…για να δει πως είναι να σου τινάζουν το σπιτι στον αέρα.

Καλο κουράγιο κολλητούλα και καλό ταξίδι με το έλκηθρο του Αη Βασίλη.

Πέρσι το εσερνα εγώ, φέτος εσυ!

ΝΙΑΟΥ!

Νίκη

Πηγή: singleparent.gr

Τα ξαναβρήκα με τον πρώην σύζυγο, γύρισα σπίτι και ανακάλυψα ότι έχει γκόμενα. Τί κάνω;

Αυτό είναι το πιο όμορφο σοκάκι του κόσμου και φυσικά βρίσκεται στην Ελλάδα