in

Διέσωσαν έναν βρώμικο και παραμελημένο σκύλο και λίγες μέρες μετά έμειναν έκπληκτοι με τη μεταμόρφωση του

Η Αΐλα, η σκυλίτσα που βρέθηκε σε άθλια κατάσταση με παραμορφωμένα πόδια, διασώθηκε από μία φιλοζωική οργάνωση και πλέον είναι αγνώριστη.

Τη θεαματική μεταμόρφωση της σκυλίτσας που πέρασε τους πρώτους μήνες της ζωής της υποφέροντας από φριχτούς πόνους, αλλά ευτυχώς διασώθηκε έγκαιρα από μια φιλοζωική οργάνωση, μοιράστηκε το δίκτυο CBS News στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, με το βίντεο να συγκεντρώνει χιλιάδες views.

Στο σύντομο κλιπ που είχε ποστάρει αρχικά στο Instagram η οργάνωση Little Steps Matter, μια MKO που σώζει αδέσποτα στο Μπαλί, γίνεται εμφανές πώς με λίγη αγάπη και φροντίδα, ζωάκια που δείχνουν καταδικασμένα να ζήσουν μια σύντομη και οδυνηρή ζωή μπορεί να καταλήξουν υγιή και χαρούμενα.

Όπως αναφέρει η λεζάντα της αρχικής ανάρτησης της ΜΚΟ, η μικρή σκυλίτσα, Αΐλα, εντοπίστηκε τον περασμένο Δεκέμβρη σε άθλια κατάσταση. Το σωματάκι της ήταν καλυμμένο με τα σημάδια της ψώρας, η υγεία της ήταν εξασθενημένη και περπατούσε με μεγάλη δυσκολία, αφού τα ποδαράκια της ήταν παραμορφωμένα από την έλλειψη ασβεστίου.

«Είχαμε ξαναδεί τέτοιες περιπτώσεις στο παρελθόν, αλλά καμία τόσο σοβαρή όσο εκείνη της Αΐλα. Ήταν μόλις 2,5 μηνών αλλά το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της το είχε περάσει υποφέροντας. Ο τρόπος με τον οποίο σερνόταν στο σκληρό τσιμέντο και προσπαθούσε να ανακουφιστεί γλείφοντας τα σημεία που πονούσαν μάς ράγιζε την καρδιά» αναφέρει η ανάρτηση της οργάνωσης.

View this post on Instagram

A post shared by LITTLE STEPS MATTER (@littlestepsmatter)

Ευτυχώς για την Αΐλα, η φιλοζωική οργάνωση την εντόπισε έγκαιρα, προτού προκληθούν μόνιμες βλάβες στην υγεία της. Με τη σωστή ιατρική φροντίδα και πολλή αγάπη από τα στελέχη της οργάνωσης, η ανάρρωσή της ήταν γρήγορα και εντυπωσιακή.

Πλέον η σκυλίτσα έχει υιοθετηθεί και ζει ευτυχισμένη με τον Τζόναθαν και τον Ντάνιελ, οι οποίοι «την ερωτεύτηκαν με το που την αντίκρισαν».

Η Ελλάδα είναι πρώτη στην Ευρώπη σε πληθυσμό γιδιών

Διαγνώστηκε με Αυτισμό στα 3 του, δεν μπορούσε να μιλήσει μέχρι τα 11 αλλά σήμερα είναι καθηγητής στην Οξφόρδη